• slider-01
  • slider-02
  • slider-03
  • slider-04

Informatie

Jaaa, door naar de 2e ronde Cafetaria Top 100! Tussenstand publieksprijs: 2e plaats!

Help ons voor de 1e plaats Publieksprijs

Dit jaar hebben we ons voor het eerst aangemeld bij de landelijke wedstrijd Cafetaria Top 100. Nu we onze zaak prachtig verbouwd hebben zijn we benieuwd hoe wij landelijk staan ten op zichte van andere cafetaria's. Ons team heeft dit vol enthousiasme ontvangen en willen graag hieraan meedoen.

Al 25 jaar doen wij enorm ons best om kwaliteit en gastvrijheid maximaal te waarborgen. Onze team is super gemotiveerd!

Vinden jullie ook dat wij goed bezig zijn dan kunnen jullie op ons stemmen voor de Publieksprijs. Hier hebben we heel veel stemmen van onze gasten voor nodig en stelt ons in de gelegenheid om Raalte landelijke op de kaart te zetten! Stemmen kan tot begin september op www.cafetariatop100.nl/publieksprijs De uitslag is op maandag 29 oktober. We moeten dus nog veel geduld hebben.

 

Nu ook halve kipschnitzels

Gèk op onze kipschnitzel, maar is een hele teveel? Geen nood, bestel gewoon een halve kipschnitzel. Maar..... graag 1 1/2  kipschnitzel kan natuurlijk ook!

 

Allergenen-map

Heeft u een voedsel-allergie? In de zaak hebben we een allergenen-map liggen waar u om kunt vragen. Deze is met uiterste zorg samengesteld. Uiteraard kunt u vrijblijvend een afspraak maken om het een en ander samen door te nemen.

 

Glutenvrij assortiment

Ons glutenvrij assortiment bestaat uit: patat, frikandel, hamburger, mayonaise, curry, ketchup en ui. Softijs en milkshake. Vraag naar onze werkwijze!

 

Kinderfeestje

Er zijn vele mogelijkheden, denk aan: Feestpatat (vanaf 5 kinderen), kipnuggets / frikandel stukjes, mayonaise. Kinderbox met verrassing en drinken. Halve kipschnitzel met patat en mayonaise. Maak het feestje compleet met een can ranja of slush puppy en een heerlijk softijsje na!

Kinderfeest TIP: Escaperoom Raalte vanaf 8/9 jaar op maar 300 meter afstand. Klik op www.escaperoomraalte.com voor meer informatie!

 

Spaarkaarten 

Bij besteding van elke € 5,oo kunt u vragen om een stempel op uw stempelkaart.

1 volle kaart: * 1 ijstaart of * 4 kroketten of * 4 frikandellen of * 1 kinderbox met verrassing

2 volle kaarten: * 1 kipschnitzel menu of * 1 halve haan menu of * 1 satè-menu (deze menu's zijn met patat, mayonaise en rauwkost)

 

Gratis WiFi

Eigenlijk is het inmiddels al een vanzelfsprekendheid, maar bij ons in de zaak kunt u gratis gebruiken van ons draadloze netwerk.

 

Actief op social media

Wij zijn te vinden op diverse netwerken. Klik rechtsboven in het menu op één van de links.

"Raalter Ondernemer van het jaar 2009!"

Openingstijden

  • maandag16:00 - 20:00
  • dinsdag11:00 - 23:00
  • woensdag11:00 - 23:00
  • donderdag11:00 - 23:00
  • vrijdag11:00 - 23:00
  • zaterdag11:00 - 23:00
  • zondag11:00 - 23:00

Menukaart

Download hier het menukaart in verschillende bestandsformaten.

 

Download als PDF Download als XLSX